Proeverz Ijscatering

Een tikkeltje extra!

Wil jij je feestje, evenement of bijeenkomst net dat tikkeltje extra's meegeven? Huur dan één van onze ijsvoertuigen of handkarren.

Proeverz Ijscatering

In ons assortiment hebben we o.a. 4 wereldberoemde veertig jaar oude gerestaureerde ijsbakbrommers van het merk Apollo-Gazelle. Wie kent ze niet? Vanaf de jaren 60 reden ze veelvuldig door de straten in ons land. Tevens zijn het de beste die ooit gebouwd zijn.

Verder hebben we 3 nostalgische hand-ijskarren welke overal kunnen komen. In een lift of door een poortdeur? Geen probleem! Is uw feestje wat kleiner? Ook dan hebben we de ideale oplossing! Huur dan onze ijsbar. Klein van formaat, maar groots in het aantal bollen ijs! Voor de grotere feesten waar er ijs geschept moet gaan worden tezamen met ijskoude frisdranken kunnen we onze unieke Italiaanse Piaggio Ape car met vleugeldeuren inzetten!

Proeverz ijs aan huis!

Bij Proeverz doen we meer dan alleen een ijsje scheppen bij ons in Gorinchem in het Piazzacenter want je kunt bij ons ook terecht voor het laten bezorgen of beter gezegd het verzorgen van een heerlijk ijsje aan huis of op het bedrijf door middel van onze ijscatering / ijskar service. Al rijdend bedienen wij de regio, Maar u kunt de ijsvoertuigen ook inhuren voor uw bedrijfsfeest of uw feestje thuis ! Wij bieden een aantal verschillende arrangementen voor zowel aan particulieren als bedrijven.

Met onze ijskarren bieden we een ruime keuze aan ambachtelijk gedraaid ijs van topkwaliteit. Graag helpen we u bij uw keuze uit ons duizelingwekkend assortiment aan ijssmaken. Daarnaast is de Piaggio Apecar ook voorzien van een koeling waarmee we diverse soorten frisdranken en/of bieren ijskoud kunnen serveren. Als dat geen feest wordt dan weten wij het ook niet meer!

Op alle ijsvoertuigen hanteren we dezelfde hoge hygiënische standaard als in onze winkel en deze is dan ook voorzien van een alcohol handzeep dispenser en twee ijslepel douches. Verder is het ook mogelijk om op onze ijsvoertuigen en handkarren uw bedrijfsnaam en/of logo aan te brengen. Zo wordt uw feestje ook echt UW FEESTJE! !

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de Proeverz ijskarren, via ons contactformulier!