Beste fijnproeverz,

Als er iets is wat wij in de loop der jaren hebben geleerd, is het dat je altijd het beste uit jezelf en je medewerkers moet proberen te halen. Al sinds de start van ons bedrijf doen wij ons uiterste best voor het perfecte plaatje: voor een unieke beleving. En om dit te verwezenlijken is het belangrijk om écht te luisteren naar je gasten en hun wensen.

Al snel merkten wij dat er vraag was naar een plek waar mensen gezellig samen konden komen lunchen. Een plek waar de bediening je herkent én erkent. Een plek waar elke dag met passie wordt gewerkt. Daarom besloten wij om geleidelijk, broodje voor broodje, de overstap te maken van ijssalon naar lunchroom Proeverz: dé lunchroom van Gorinchem, waar jouw beleving het allerbelangrijkste is en waar we altijd nét een stap extra zetten voor jouw smaak en beleving. En dit bleek de juiste stap te zijn toen wij in 2020 werden uitgeroepen tot Beste Lunchroom van Nederland! Daar zijn we best trots op!

Het hele Proeverz-team is één hechte familie, gedreven om steeds hoger wordende verwachtingen elke keer weer waar te maken. Heerlijke lunches, de beste service, gezelligheid en lachen; dat is waar wij als lunchroom voor staan. Dat is Proeverz.

Kom snel proeven!

Team Proeverz