Proeverz Blogz

Wij halen onze inspiratie uit de verhalen van onze gasten.Verhalen over de familie, de liefde, de geschiedenis, de vakantie, het nieuws van alledag. Jullie anekdotes brengen ons op ideeën, het speciale ingrediënt die extra glans geeft aan een mooie dag, troost brengt bij verdriet maar vooral zorgt voor een lach op je gezicht.

Hieronder zie je er slechts een greep uit onze verhalen en nieuwsitems. Heb jij nog tips of zelf een blog over ons geschreven?

Neem dan contact met ons op via info@proeverz.nl

WAT KLANTEN OVER PROEVERZ ZEGGEN:

"Wat een geweldig concept! Alles even vers, precies wat ik al jaren wil...mmmmm. En dan ook nog eens met vriendelijke bediening...nu al fan."
PIETER DE NIJS

"Ook voor de lekkerste koffie en thee specialiteiten ga ik altijd naar Proeverz"
BOBBY VAN DEN BOS

"Wil je je beste vriendin eens echt laten verwennen, bestel dan een Hemels broodje van Thera! In één woord verrukkelijk!”
PAUL DE WITTE

Wim's Zoep

Wim's Wereldberoemde Zoepen!

05 juli 2017 om 13:35 uur

De Hollandse Erwtensoep...klassieker dan klassiek alleen dan ambachtelijk gemaakt door fijnproever Wim.

Wim's Wereldberoemde Zoepen!

Proeverz lunch

Gezonde lunch bij Proeverz

04 juli 2017 om 12:00 uur

Wij willen jou vertellen dat wij het echt super belangrijk vinden, net als jij, wat er op jouw bord verschijnt. Uiteraard moet het onwijs lekker zijn en hopen we jou keer op keer te kunnen verrassen met zinnenprikkelende smaken.

Gezonde lunch bij Proeverz

Proeverz team

Spaar en win een Proeverz Piaggio Party

24 februari 2016 om 11:49 uur

Proeverz beloont zijn vaste klanten met een loyaliteits spaarsysteem waarmee voor gratis ijs gespaard kan worden, maar daarnaast ook nog kans geeft op het winnen van leuke prijzen. Namelijk het winnen van een Proeverz Piaggio Party! Leuk voor uw kinderen of kleinkinderen.

Spaar en win een Proeverz Piaggio Party