Proeverz Blogz

Wij halen onze inspiratie uit de verhalen van onze gasten.Verhalen over de familie, de liefde, de geschiedenis, de vakantie, het nieuws van alledag. Jullie anekdotes brengen ons op ideeën, het speciale ingrediënt die extra glans geeft aan een mooie dag, troost brengt bij verdriet maar vooral zorgt voor een lach op je gezicht.

Hieronder zie je er slechts een greep uit onze verhalen en nieuwsitems. Heb jij nog tips of zelf een blog over ons geschreven?

Neem dan contact met ons op via info@proeverz.nl

WAT KLANTEN OVER PROEVERZ ZEGGEN:

"Wat een geweldig concept! Alles even vers, precies wat ik al jaren wil...mmmmm. En dan ook nog eens met vriendelijke bediening...nu al fan."
PIETER DE NIJS

"Ook voor de lekkerste koffie en thee specialiteiten ga ik altijd naar Proeverz"
BOBBY VAN DEN BOS

"Wil je je beste vriendin eens echt laten verwennen, bestel dan een Hemels broodje van Thera! In één woord verrukkelijk!”
PAUL DE WITTE

Horeca prijs 2020
Proeverz Topper nieuw

Proeverz Topper uitgeroepen tot beste broodje van Gorinchem!

15 november 2018 om 13:56 uur

De kijkers van Gorkum TV hebben voor het programma Broodje Gorkum massaal op de Proeverz Topper gestemd als beste broodje van Gorinchem! Van de duizenden stemmen ging bijna 40% naar ons broodje met heerlijk gemarineerde warme stukjes kip met homemade saus. Wil jij het lekkerste broodje van Gorinchem een keer Proeven? Kom bij ons lunchen!

Proeverz Topper uitgeroepen tot beste broodje van Gorinchem!

Catering op locatie

Nieuw Catering op locatie!

14 juli 2017 om 05:50 uur

Van een lekkere maaltijd genieten met al uw gasten? Wat dacht u van een ambachtelijk Proeverz buffet. Wij verzorgen de catering op locatie, wel zo makkelijk!

Nieuw Catering op locatie!