Ambachtelijk ijs van de familie Granucci

Echt Italiaans ijs in Gorinchem? Ja, echt! Proeverz staat voor kwaliteit. Dat geldt dus ook voor ons heerlijke schepijs, dat de familie Granucci ons al vanaf het eerste moment levert.

De Granucci’s produceren al 90 jaar ambachtelijk ijs en die ervaring proef je! In de jaren ’90 ontvingen zij de hoogste onderscheiding voor hun excellente hazelnootijs. Het winnen van deze Italiaanse wedstrijd was de belangrijkste erkenning voor ijsmakers! Wij zijn er trots op dat we dit heerlijke ijs van deze vakkundige mensen mogen verkopen.

Geen kleur-, geur en smaakstoffen

De familie Granucci is een fel tegenstander van kleur-, geur- en smaakstoffen. Daar kunnen wij ons wel in vinden! Deze stoffen zijn dan ook niet in ons ijs verwerkt.

Pozzetti vitrine

Sinds onze verbouwing in 2017 hebben wij vitrines van Pozzetti, het neusje van de zalm op het gebied van ijsvitrines, in huis. In deze vitrine bevindt het ijs zich in een gesloten en donkere ruimte en – in tegenstelling tot de traditionele open vitrines – wordt het gekoeld door een vloeistof en niet door lucht. Hierdoor blijft het ijs altijd op een constante temperatuur, droogt het niet uit en blijft de kwaliteit optimaal.