Baby shower

Er zijn honderd redenen te bedenken om aan kinderen te beginnen. Maar de aller beste reden is toch eigenlijk gewoon het houden van een babyshower bij Proeverz..

Hartige versnaperingen als een sandwich met een gebakken eitje, truffelmayonaise, komkommer, tomaat, sla en kipfilet en een hartige muffin worden gecombineerd met vijf zoete hapjes, blauw of roze versierd. Tussen de witte kubussen met ballonnen en slingers is dit dè manier om je zwangere vriendin te laten zien hoe trots je op haar bent.

Wat moet je zelf regelen? Alleen de heliumtanks, als je graag zwevende ballonnen wilt. De gewichtjes, servetten en ballonnen hebben we al. En over gewicht gesproken: we kunnen je niet garanderen dat je niet een paar grammetjes aankomt van al het heerlijke eten. Maar zo ben je wel solidair met je vriendin!

Van zoveel feestvieren krijg je natuurlijk dorst. Daarom hebben we meteen heerlijk verfrissende karaffen met fris fruitwater voor je. Onbeperkt, dus het feestje kan nog wel even doorgaan! Zo betaal je bij ons €24,50 voor een onbetaalbare ervaring samen.